Harika Memelere Sahip Konya Escort Buklem

Sadece WhatsApp
0505 932 79 81

whatsapp Konya Escort

Konya escort Buklem diye seslenirler bana genelde. Hani şu sokaklarda adım anıldığında başını çevirip bakmak zorunda hissettiren, samimi, sıcak kanlı, doğallığı ön planda olan tiplerdenim ben. Şöyle hem eve hem otele gelen görüşmelerimde, öyle çok kasıntıya gerek yok, sevgili tadında yaşayıp gidiyorum işte. Arada bir ufak tefek dil sürçmeleri yapabilirim, kusuruma bakmayın. Özgün olayıma baktığınızda, sizi rahat hissettiren, kendimi de bir o kadar iyi hissettiğim bir düzen kurdum.

Bak şimdi önce şu Konya escort maceramın detaylarına geçmeden bir tablo koyayım da boy, kilo, yaş gibi merak edilen şeyler net olsun:

Özellik Değer
İsim Buklem
Yaş 27
Boy 1.68 m
Kilo 58 kg
Şehir Konya
Tarz Samimi

Benim olayım şu: Konya escort işi, yani sadece bir “arkadaş”tan öte, sanki sevgilinle buluşmaya gidiyormuşsun hissi veren, sıcak ve doğal bir atmosfer sağlamak. İnsanların evlerine ya da otele gittiğimde, işte tam olarak bu rahatlığı getiriyorum. Yok efendim kasıntı makyajlar, yok efendim aşırı resmiyet… Hiç öyle şeyler yok bende. Ayaklarımı üst üste atıp saatlerce bekleyen biri değilim. Ortam nasıl gerektiriyorsa o kafayı yaşarım. Renkli giyinmeyi, özellikle rahat spor ayakkabılarla gezmeyi severim. Kıyafet dedin mi, valla bazen kalem etek, bazen jean, bazen de tayt… O gün ruh halime ve görüşmeye gideceğim kişinin beklentisine göre seçim yapıyorum.

Önceliğim hep benim iyi hissetmem, karşımdaki insanın da iyi hissetmesi. Misal, Konya escort buluşmalarımda her zaman ortamı yumuşatacak bir küçük detay eklerim. Bazen bir mum, bazen ufak bir tütsü, bazen de ufacık bir çikolata paketi getiriveririm. Sevgili tadında derken, gerçekten de öyle olsun istiyorum. Hani samimi, doğal, içten. Sanki iki eski dost yeniden buluşmuş gibi…

Kendime bakmayı da es geçmiyorum asla. Kişisel bakım mevzuu benim için çok önemli. Durduk yere parfüm şişesini üstüme boca etmiyorum ama hafif ve fresh bir koku her zaman benimle olur. Bakım deyince aklına neler geliyor?

  1. Cilt Bakımı: Haftada bir peeling, her gün nemlendirici, güneş kremi filan… Valla cildim en kıymetli giysim gibi.
  2. Saç Bakımı: Saçlarım omuz hizasında, her gün jöle, sprey filan kullanmıyorum ama hacmini kaybetmesin diye güzelce yıkayıp nemlendirici sürüyorum.
  3. El-Ayak Bakımı: Bence bu en önemli detaylardan. Tırnaklarım bakımlı olmazsa kendimi rahatsız hissederim. O yüzden hem el, hem ayak tırnaklarına dikkat.
  4. Diş Bakımı: Gülüş her şeydir. O bakımdan her gün iki kez fırçalama, düzenli diş ipi… Vazgeçilmezim.
  5. Giyim-Kuşam: Ütülü, temiz ve bana yakışan şeyler tercih ediyorum. Zaten Konya escort tarzımın en önemli parçalarından biri de bu: doğal ama özenli.

Benimle görüşmek isteyen insanlar genelde ilk başta biraz çekingen oluyor. Ne de olsa “Nasıldır acaba? Gerçekten fotoğraflardaki gibi midir?” diye düşünüyorlar. Evine davet eden de var, otel odasında buluşan da… Ama baktığında hepsi “Konya escort” atmosferi içerisinde oluyor. Yani resmiyetle daralıp bunalmayacaksın, keyif alacaksın. Sohbetin tadını çıkaracaksın. Ben de öyle garip isteklerle gelmem. Önce ufak bir sohbet, belki çay kahve içersin, istersen bir şeyler atıştırırız, müzik açar dans ederiz, öyle işte. Yani diyorum ya, tam sevgili tadında.

Kendi yaşım, boyum, kilom ortada. Pek de fena değilim, öyle barbie bebek değilim tabii, ama fit sayılırım. Genelde formumu korumak için haftada bir iki kez yürüyüş yapıyorum. Spor salonuna düzenli gitmek yerine, açık havada yürümeyi, koşmayı seviyorum. Konya’da hava güzel olduğunda açarım müziğimi, vururum kendimi yollara. Bu da hem zihnimi boşaltıyor hem de kilomu dengede tutmama yardımcı oluyor.

Konya escort olmamın en güzel yanlarından biri de farklı farklı insanlarla tanışmak. Herkesin bir hikayesi var, herkesin bir derdi var. Ama sen buluştuğunda, o dertler azıcık da olsa unutuluyor. Hatta bazen gelenler sırf konuşmak istiyor, dertleşmek istiyor. Ben de dinlemeyi severim. Ne de olsa insan insana lazım. Şu hayatta herkesin bir şekilde omuzuna dokunan bir elemana ihtiyacı var.

Bazen de çok romantik ortamlar hazırlıyoruz. Valla abartısız, mum ışığında hafif müzik, belki bir kadeh şarap… Sonra tatlı tatlı sohbet… Düşünsenize, normalde göremeyeceğin kadar huzurlu bir an. İşte bu anları yaşatmak benim için de büyük keyif. Bu yüzden kendime özen gösteriyorum, karşımdakine de aynı özeni göstermeyeescortbuklem-1 Konya Escort escortbuklem-2 Konya Escort escortbuklem-3 Konya Escort çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir